ZÁZNAMY A STREAMING

z kulturních akcí, workshopů, seminářů..
záznamy a streaming live streaming

Chcete zvýšit dosah a viditelnost vašich kulturních akcí, konferencí, workshopů nebo jiných podniků? Chcete oslovit širší publikum a zaujmout je kvalitním obsahem a prezentací? Chcete využít moderní technologie a trendy v oblasti komunikace a marketingu?

Pokud ano, pak máme pro vás ideální řešení: streamování vašich akcí na web, sociální sítě nebo velkoplošnou LED obrazovku!

Streamujte své akce s námi!

Streamování je přenos vašich akcí v reálném čase nebo s malým zpožděním na internet nebo jiné médium. Streamování vám umožní:

  • Zapojit více diváků: Streamováním vašich akcí můžete oslovit diváky, kteří se nemohou zúčastnit osobně, nebo kteří žijí v jiných místech nebo zemích. Můžete také interagovat s diváky pomocí chatu, anket, komentářů nebo dalších funkcí.
  • Zvýšit prestiž a povědomí: Streamováním vašich akcí můžete ukázat svou profesionalitu, kvalitu a inovativnost. Můžete také zvýšit povědomí o vaší značce, organizaci nebo tématu. Můžete také vytvořit archiv vašich akcí pro budoucí použití nebo sdílení.
  • Ušetřit čas a peníze: Streamováním vašich akcí můžete ušetřit čas a peníze za cestování, ubytování, pronájem prostor nebo techniky. Můžete také snížit ekologickou stopu vašich akcí.

Jak streamovat vaše akce s námi?

My vám nabízíme kompletní zajištění streamování vašich akcí na klíč. Máme vlastní technologii a zkušený tým profesionálů. Díky tomu lze zrealizovat streamování prakticky jakékoliv akce z jakéhokoliv místa.

Naše služby zahrnují:

  • Analýzu vašich potřeb a cílů: Společně s vámi probereme vaše očekávání a požadavky na streamování vaší akce. Navrhneme vám optimální řešení na míru vašim potřebám a rozpočtu.
  • Přípravu a instalaci techniky: Připravíme a nainstalujeme veškerou potřebnou techniku pro streamování vaší akce. Zajistíme kvalitní obraz, zvuk, světlo a grafiku. Používáme FullHD kamery, mikrofony, režie,  počítače a další potřebné vybavení.
  • Realizaci a moderaci streamu: Zajistíme profesionální realizaci streamu vaší akce. Budeme režírovat a stříhat obraz se zvukem, přidáme v případě požadavků grafiku, loga, titulky nebo znělky. Lze také komunikovat s diváky a odpovídat na jejich dotazy nebo připomínky.
  • Distribuci a propagaci streamu: Zajistíme distribuci a propagaci streamu vaší akce na vybrané platformy. Můžeme streamovat na web, sociální sítě nebo velkoplošnou LED obrazovku. Pomůžeme vám také s propagací vaší akce a streamu pomocí tiskových zpráv, bannerů, letáků nebo e-mailů.
  • Záznam a archivaci streamu: Zajistíme záznam a archivaci streamu z vaší akce. Můžete si vybrat formát a kvalitu záznamu. Můžete si také nechat udělat sestřih nebo highlighty z vaší akce. Poskytneme vám záznam v úspornějším formátu mp4 v podstatě ihned po skončení akce. Nebo můžeme poskytnout kvalitnější upravený záznam sestříhaný dle dalších požadavků do 14ti dnů. Můžete si také nechat uložit záznam na našem serveru pro budoucí použití nebo sdílení.

Jaké jsou ceny našich služeb?

Ceny našich služeb se odvíjejí od typu, délky a náročnosti vaší akce, počtu použitých kamer, platformy pro streamování, počtu diváků a dalších faktorů. Nabízíme vám však velmi konkurenceschopné ceny a vysokou kvalitu služeb.

Pro představu vám uvádíme několik příkladů cen za streamování různých typů akcí:

  • Kulturní akce: Streamování koncertu, divadelního představení nebo menší akce na web, sociální sítě, LED obrazovku. Cena od 18 000 Kč s DPH. Cena zahrnuje: 2 kamery, 2 mikrofony, 2 členný personál (1 kameraman, 1 režisér/střihač), délka streamu max. 2 hodiny, obhlídka, instalace, deinstalace, doprava do 100km.
  • Konference: Streamování konference, semináře nebo workshopu na web nebo sociální sítě. Cena od 25 000 Kč s DPH. Cena zahrnuje: 3 kamery, 2 mikrofony, režii, 3 členný personál (2 kameramani, 1 režisér/střihač), délka streamu max. 4 hodiny, obhlídka, instalace, deinstalace, doprava do 100km.
  • Velkoplošná LED obrazovka: Streamování jakékoliv akce na velkoplošnou LED obrazovku v místě akce nebo jinde. Cena od 30 000 Kč s DPH. Cena zahrnuje: 4 kamery, režii, 4 členný personál (3 kameramani, 1 režisér/střihač), délka streamu max. 6 hodin

Uvedené příklady jsou pouze orientační, cena se vždy pohybuje od konkrétních požadavků a rozpětí je veliké tak jako možnosti. V současné době můžeme najednou použít až 3 režie, zapojení až 10 kamer (statických i ovládaných) vkládání jakékoliv grafiky, reklam, prezentací, log či videa do streamu.

Nabízíme samozřejmě i pořízení materiálu a jeho zpracování do krátkého dynamického aftermovie z akce pro prezentaci a další použití, stejně jako můžeme nabídnout fotoreport a balíček fotografií pro další účely.