WEB - GRAFIKA - TISK

Webové stránky, logo i kompletní vizuál pro Vaši firmu
web - grafika - tisk web - grafika - tisk

Zabýváme se tvorbou e-shopů, webových stránek, grafiky, corporate identity a realizací kompletních marketingových kampaní dle přání našich zákazníků.

E-shopy – Chcete prodávat online? Není nic jednoduššího! Vytvoříme Vám na míru naprosto přehledný, originální a moderní internetový obchod, který bude příjemný a snadno ovladatelný pro Vaše zákazníky. Navíc bude jednoduchý i po administrativní stránce.

Webové stránky – Při tvorbě webových stránek dbáme na individuální přání klienta. Zakládáme si na moderním designu, který se bude správně zobrazovat na všech zařízeních. Nabízíme kompletní správu webu včetně zajištění hostingu i domény.

Grafické práce – Ať už potřebujete vytvořit, nebo pouze upravit materiály pro Vaše firemní tiskoviny (katalogy, vizitky, letáky, plakáty, bannery a další reklamní předměty), připravíme je k Vaší maximální spokojenosti. Dbáme na atraktivní design, a to i u grafiky pro online využití. Poradíme si s jakoukoliv zakázkou.

Branding – Vizuální styl je to, co Vás odliší od konkurence a výstižně zákazníkovi přiblíží, kdo jste. Corporate Identity vytvoříme přesně podle Vašich představ a přání.

Marketing – V oblasti marketingu Vám navrhneme vhodná řešení, jak svoji firmu propagovat. Ať už se jedná o online nebo offline verzi marketingu, případně jeho kombinaci, jsme připravení Vám připravit podrobný plán a následně celou kampaň zrealizovat..

Tisk / Reklamí předměty – Ať už potřebujete firemní vizitky, katalogy, letáky, propisky, nebo další reklamní předměty s Vašim logem, vše pro Vás zajistíme a následně doručíme v rámci celého území České republiky.